Terugblik geslaagde BIZ participantenbijeenkomst!


Bedrijventerrein Seggelant heeft afgelopen periode veel ontwikkelingen doorgemaakt. Samen met de ondernemers, BIZ en gemeente slaan we de handen ineen voor een toekomstbestendig bedrijventerrein. Om de successen te vieren organiseerde de BIZ op donderdag 23 november een goedbezochte bijeenkomst in het nieuwe vakantiepark van Roompot: Lakeside Resort Brielle.

Inspiratie op locatie

“Heel leuk om ons vakantiepark te mogen voorstellen aan de ondernemers van het bedrijventerrein. Wat tof om te zien dat de opkomst zo hoog is”, vertelde Annemarie Eichhorn van Roompot. Voor ondernemers een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van het duurzame vakantiepark aan het Brielse Meer. “Alle woningen zijn gasloos en met een duurzame, houten gevelbekleding afgewerkt,” aldus Annemarie. Een ideale locatie voor een inspirerende bijeenkomst.

Belang van de BIZ

Wethouder Aart Jan Spoon deed ook zijn verhaal. Hij benadrukte het belang van de BIZ op Seggelant: “Als gemeente koesteren we deze BIZ. Er gebeuren in samenwerking goede dingen en we hopen dat in de toekomst te kunnen blijven doen”. 

Ontwikkelingen BIZ

Tenslotte nam parkmanager Boyd Bartels de aanwezigen mee in de ontwikkelingen van de BIZ. Een van de ondernemers was juist daarvoor gekomen: “Ik kwam eens kijken of ons geld wel goed besteed wordt. En ik kan zeggen dat ik wel enthousiast ben.” Een andere ondernemer vulde aan: “Initieel was ik tegen de start van de BIZ, maar inmiddels ben ik er wel in gaan geloven. Het is wel zaak dat we scherp blijven, want het gaat er de komende jaren niet makkelijker op worden.” Verder lichtte Boyd de nieuwe BIZ-app toe. In de app worden ondernemers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van het bedrijventerrein en kunnen ondernemers de verbinding met elkaar op zoeken. Lees hier meer informatie over de BIZ-app.

Proost!

Na de bijeenkomst kregen de ondernemers de mogelijkheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een lekker hapje en drankje. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Houd de app in de gaten voor een volgende!